ΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑς

Η Μελίκη είναι κωμόπολη του νομού Ημαθίας και ανήκει στον Δήμο Αλεξάνδρειας. Βρίσκεται ανατολικά της Βέροιας σε υψόμετρο 46 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας. Οι κλιματολογικές συνθήκες και η διαμόρφωση τους εδάφους, ώθησαν τους κατοίκους να ασχοληθούν κυρίως με τη γεωργία, αλλά και τη μελισσοκομία. Η ενασχόληση των κατοίκων με τη γη έκανε πιο επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου φορέας διαχείρισης της παραγωγής τους.

Κάτω από αυτή την ανάγκη δημιουργήθηκε ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ. Κύρια δραστηριότητα του Συνεταιρισμού είναι η συγκέντρωση επεξεργασία και διακίνηση της παραγόμενης ποσότητας φρούτων (ακτινίδια, ροδάκινα) στην εγχώρια αγορά και αλλά και σε αγορές της Ευρώπης, ακολουθώντας όλα τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιπλέον το προσωπικό του Συνεταιρισμού παρέχει άριστη συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας , προς όλους τους παραγωγούς. Οι εγκαταστάσεις του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ , είναι σύγχρονες και αποτελούνται από διαλογητήρια, συσκευαστήρια και θαλάμους ελεγχόμενης ατμόσφαιρας με εξοπλισμούς προηγμένης τεχνολογίας, εγγύηση ότι τα προσφερόμενα προς πώληση προϊόντα θα είναι φρέσκα και υψηλής ποιότητας.

 

Επικοινωνία