ΑΣ ΜΕΣΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ: ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΜΕΣΗΣ είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και ταχέως αναπτυσσόμενους συνεταιρισμούς στην Ελλάδα. Με προνομιακή θέση στην καρδιά του εύφορου κάμπου της Ημαθίας ο οποίος φημίζεται για την οργανωμένη καλλιέργεια εξαιρετικής ποιότητας φρούτων, ο συνεταιρισμός έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία όχι μόνο στην παραγωγή αλλά και στη διακίνηση υψηλής ποιότητας προϊόντων, αναπτύσσοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο πελατών σε Ευρώπη, Καναδά, Αφρική, Ασία και Μέση Ανατολή.

Με 450 ενεργά μέλη-παραγωγούς που καλλιεργούν 1.200 εκτάρια γης, και 550.000 δέντρα φρούτων, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΜΕΣΗΣ έχει αναδειχθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στη χώρα, διακινώντας περίπου 15.000 τόνους φρέσκων επιτραπέζιων φρούτων και 10.000 τόνους βιομηχανικού ροδάκινου σε ετήσια βάση.

Παρά τις αντίξοες τρέχουσες συνθήκες της παγκόσμιας αγοράς, παρά τον έντονο ανταγωνισμό, κόντρα στην οικονομική αβεβαιότητα των καιρών, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΜΕΣΗΣ στο πλαίσιο της εμπορικής του εξωστρέφειας, δίνει το παρών με τη συμμετοχή του σε εκθέσεις στην παγκόσμια αγορά δείχνοντας την σταθερότητα του Συνεταιρισμού, εδραιώνοντας την σχέση εμπιστοσύνης των πελατών του, δημιουργώντας τις κατάλληλες εμπορικές συνθήκες για συνεργασία με καταξιωμένες εμπορικές επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Στοχεύοντας σταθερά στην άριστη ποιότητα των προϊόντων του, εφαρμόζει επιτυχώς μια σειρά ποιοτικών προτύπων και πρωτοκόλλων ασφάλειας τροφίμων όπως Global Gap, GlobalG.A.P. Grasp, BRC, IFS, ISO 22000 and ISO 9001, HACCP, AGRO 2.1 και AGRO 2.2.

 

Επικοινωνία